Men falaflernes hjemland er Tyrkiet, og der bliver de vist spist af alle kødspisere som vegetarer, forskellen er nok mest, at man i det tyrkiske køkken har en større tradition for at bruge bønner og bælgfruger
Ofte spiser jeg salat og gerne medfalafel til. falafel eller kød/fisk til. Til mellemmåltid spiser jeg gerne, frugt, grøntsager, nødder, smoothie, edamame bønner, brød (gerne glutenfrit) med flødeost – lige efter hvad jeg er i humør til eller har i skabene
) Falafel er en god vegetarret, da den er fyldt med proteiner, fra kikærterne og bønnerne. Massen hviler en halv times tid inden du former dine falafel og frituresteger dem i rigelig med olie
Bøfferne blev ret falafel agtige, smagte rigtig godt. Vi var tre til bords og fik testet den flotte opskrift på vegetarburgere med søde kartofler, og det blev simpelthen bare godt
Vi var blandt andet i Bazar vest, hvor jeg fik min første falafel rulle (mega lækker btw). Butternut Squas og søde kartofler i tern, sammen med friske grønne bønner, squash, løg, peberfrugt, kikærter, kokosmælk og masser af karry
Jeg har så fortalt dem, at falafel er lavet af kikærter, hvorefter jeg har lokket dem til at skifte kebabben ud medfalafel, så de kunne smage, hvor godt det er
Jeg har så fortalt dem, at falafel er lavet af kikærter, hvorefter jeg har lokket dem til at skifte kebabben ud medfalafel, så de kunne smage, hvor godt det er