Fadkoteletter champignon opskrifter

Koteletter i fad med kokosmælk

Koteletter i fad med kokosmælk

Rens champignon og skær i skiver. Tilsæt karry og svits løg og champignon et par minutter sammen med presset hvidløg
Jägerschnitzel i Jägersauce

Jägerschnitzel i Jägersauce

Fadkoteletterne i de danske supermarkeder, som de endda kalder wienerschnitzler, er alt for lille. 400g svampe (champignon, kajserhatte
Koteletter  i fad med ærter og gulerødder

Koteletter i fad med ærter og gulerødder

Skær løg, hvidløg, gulerødder, champignon og snackpeber i passende stykker. Svits først løg og hvidløg i olien og lad derefter gulerødder, snackpeber og champignon svitse med et par minutter krydr med salt og peber
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Champignonerne skæres i skiver og steges let på panden. Koteletterne lægges i bunden – peber og champignon ovenpå

Fadkoteletter i tomat og med champignon

Fadkoteletter i tomat. Steg champignonerne på panden og drys dem med persillen. Server koteletterne med champignonerne, kogte grønne bønner og ris

Koteletter i fad med champignoner

Vandet fra stegningen beholdes i panden, og der tilsættes 1/4 liter madlavningsfløde 8%, glasset med champignonerne samt vandet derfra, og kulør, til det får den brune farve. Koteletter i fad med porre og peberfrugter 1 stk Champignon, konserves. 4 stk Fadkoteletter