Fad med kyllingefilet opskrifter

Kylling i fad med porre og bacon

Kylling i fad med porre og bacon

Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet. Fordel dem i et ildfast fad. Klik her og få vores gratis e-kogebog med det lækreste tilbehør
Kylling i fad med porre og bacon

Kylling i fad med porre og bacon

Hæld mornaysaucen over og læg kyllingefileterne ovenpå. Fordel dem i et ildfast fad. Krydr med peber. med pasta, ris eller kartofler og en god salat
Risotto med ærter og grillet kylling

Risotto med ærter og grillet kylling

Anret risottoen på et fad, pynt med persille og server den grillede kylling til. Drys kyllingefileternemed salt og peber, tag dem op og hold dem varme
Fyldte pandekager med kylling

Fyldte pandekager med kylling

Fordel fyldet på pandekagerne, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Madpandekager ses ofte i mexicansk selskab med krydret oksekødsfyld
Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Kylling i hvidvin-fløde-senneps sovs

Pocheret kyllingebryst i sovs af hvidvin, fløde og sennep, med spinat og ovnstegte gulerødder. Tilsæt spinatten til sovsen sammen med salt og peber

Kyllingefileter med omvendt panering

Lav en lækker sovs af saften og kraften fra fadet. De er så taknemmelige at arbejde med. Det blev absolut interessant at spise, da ægget lagde sig omkring kyllingefileten som en lag “omelet” som jo smager dejligt

Opskrifter med kyllling.

Smurt med pesto og Parma skinke om. Fyld bryst med flødeost pak ind i bacon og i ovnen med den. Grydestegt kylling med hjemmelavet agurkesalat
Parmakylling med pikantost og rispilaf

Parmakylling med pikantost og rispilaf

Vikl parma omkring kyllingerne og lig dem i et fadmed lidt becel. Her er en skøn risret med god smag af karry, dertil serveret kylling svøb i sprød parma
Mexicansk tacofad med kylling

Mexicansk tacofad med kylling

Smør et ildfast fadmed olivenolie og fordel kyllingeblandingen i fadet. Lækker kylling på ris, med tortilla chips, i en tomatsovs med masser af grøntsager
Kyllingefilet i ovnen

Kyllingefilet i ovnen

Kyllingekødet krydres og brunes let på panden og lægges herefter over i et ildfast fad. Hovedret med fjerkræ