Entrecote bøffer opskrifter

Entrecote med salat på melon og feta

Entrecote med salat på melon og feta

4 gode bøffer. 1) Krydr bøfferne og steg dem på en grillpande. 2) Steg dem efter, hvordan du ønsker bøfferne gennemstegt. 4 gode bøffer
Bøf Bearnaise og fritter

Bøf Bearnaise og fritter

Start med at tage bøffer og æggeblommer ud og lad det ligge på køkkenbordet og få lidt temperatur, dette er vigtigt for den senere tilberedning
Steak med smag

Steak med smag

Tag kødet ud af posen og læg bøfferne på en tallerken. 2 stk entrecote. opskrift copyright@karatekokken 2 stk entrecote
bøf, pita og rå grøntsager

bøf, pita og rå grøntsager

Sæt herefter bøfferne til side. Skær bøfferne i skiver. 2 entrecôte bøffer200 gr rødkål4 gulerødder1 rødbede (200 gr)2 dl yoghurt naturel1 lime1 tsk spidskommen2 spsk olivenolie1 fed hvidløg4 pitabrødSteg bøfferne på en hed grill- eller almindelig pande i 5-6 minutter på hver side
Grillmenu #2

Grillmenu #2

Afpuds bøfferne/kødet og steg det på grillen…. 3 bøffer – eller andet kød. 3 bøffer – eller andet kød. Godmorgen
Svampe, entrecote og chili kartofler

Svampe, entrecote og chili kartofler

Krydr bøfferne med rigeligt salt og peber. store entrecote eller lign. på hver side og du har en medium-rare, alt efter tykkelse, disse bøffer var ca

Entrecôte bearnaise med kartofler

Varm saucen og server entrecoten. Hvis bøfferne er færdige før kartoflerne, så pak dem ind i staniol. Sæt bøfferne med spækkanten op på en varm pande (5/6) i ca. Giv nu bøfferne 15 sek. Lad nu bøfferne få 2 minutter på hver side. 400 g Oksekød, entrecote med kappe
Entrecote med jordbærsalsa

Entrecote med jordbærsalsa

Krydder bøfferne med salt og peber og anret den med salsaen på top. Entrecote med jordbærsalsa4 lækre EntrecoteSalsa. Steg bøfferne, jeg foretrækker dem rød til medium ca 2-3 min pr side på grillen, men det er jo en smagssag
Steg verdens bedste bøf

Steg verdens bedste bøf

Personligt foretrækker jeg filet mignon (bøf af oksemørbrad), men er du mere til T-bone, entrecote eller tournedos, kan du bruge samme metode

Entrecôte med nem bearnaisesauce og bagte portobello-svampe

Bøfferne krydres blot med salt og peber, og kommer på en pande som er brandvarm. æggeblommer, bøf, bearnaise, creme fraiche, entrecote, estragon, hvidløg, hvidvin, nem, olie, oregano, peber, portobello, salt, sauce, smør, steak, svampe 2 personer

Weekendmad uge 34 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel og opskrifter

Grill bøfferne, så de er klar til rodfrugterne er færdige. 2 mellemstore hummere4 gode bøffer (Entrecote, Rib-eye, Oksemørbrad eller lign)2 andebryst3-4 friske abrikoser eller ferskner1 Citron1 appelsin125 g friske brombærKartoflerFriske løg8 forårsløg1 krukke frisk persille1 sellerirod1 pose gulerødder2 persillerødder1 rødløgCa. 4 gode bøffer/steaks¼ sellerirod4 gulerødder2 persillerødder25 g. ½ dl friskhakket persille50 g rosiner50 g mandler1)  Start grillen og gør bøfferne klar med salt og peber. 4 gode bøffer. 4 gode bøffer

Bøf Bearnaise

Brun fedtstoffet og steg de salt- og peberkrydrede bøffer i det i ca. 1. Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad