Sæt herefter bøfferne til side. Skær bøfferne i skiver. 2 entrecôte bøffer200 gr rødkål4 gulerødder1 rødbede (200 gr)2 dl yoghurt naturel1 lime1 tsk spidskommen2 spsk olivenolie1 fed hvidløg4 pitabrødSteg bøfferne på en hed grill- eller almindelig pande i 5-6 minutter på hver side
2 gode bøffer, ½ knoldselleri, 300 g pastinak, kvart liter fløde, 1 rødløg, ½ dl god balsamico, sprød salat, 1 spsk økologisk smør, frisk persille og salt/peber. 2 gode bøffer
Varm saucen og server entrecoten. Hvis bøfferne er færdige før kartoflerne, så pak dem ind i staniol. Sæt bøfferne med spækkanten op på en varm pande (5/6) i ca. Giv nu bøfferne 15 sek. Lad nu bøfferne få 2 minutter på hver side. 400 g Oksekød, entrecote med kappe
Krydder bøfferne med salt og peber og anret den med salsaen på top. Entrecote med jordbærsalsa4 lækre EntrecoteSalsa. Steg bøfferne, jeg foretrækker dem rød til medium ca 2-3 min pr side på grillen, men det er jo en smagssag
Bøfferne krydres blot med salt og peber, og kommer på en pande som er brandvarm. æggeblommer, bøf, bearnaise, creme fraiche, entrecote, estragon, hvidløg, hvidvin, nem, olie, oregano, peber, portobello, salt, sauce, smør, steak, svampe 2 personer
Grill bøfferne, så de er klar til rodfrugterne er færdige. 2 mellemstore hummere4 gode bøffer (Entrecote, Rib-eye, Oksemørbrad eller lign)2 andebryst3-4 friske abrikoser eller ferskner1 Citron1 appelsin125 g friske brombærKartoflerFriske løg8 forårsløg1 krukke frisk persille1 sellerirod1 pose gulerødder2 persillerødder1 rødløgCa. 4 gode bøffer/steaks¼ sellerirod4 gulerødder2 persillerødder25 g. ½ dl friskhakket persille50 g rosiner50 g mandler1) Start grillen og gør bøfferne klar med salt og peber. 4 gode bøffer. 4 gode bøffer
Brun fedtstoffet og steg de salt- og peberkrydrede bøffer i det i ca. 1. Bearnaiseessens og estragoneddike hældes i en kasserolle, der sættes over et vandbad