Congee er en asiatisk form for risgrød, som ofte serveres med en eller anden form for fugl, fisk eller andet kød - i mit tilfælde med kylling efter inspiration fra kogebogen Grød af Lasse Sjønning Andersen, som også er en af indehaverne af restauranten Grød i Jægersborggade i København
Det gjorde jo også, at kødet herfra kunne bruges til salaten og det resterendekyllingekød bliver vist brugt til en asiatisk inspireret suppe i denkommende uge
Tilsæt begge slags tomater og resten af rosmarinen og kog igennem. Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang
Steg resten af kyllingen på samme måde. Til en familie og lidt rester til madpakken bruger jeg. På en pande steges bacon med lidt af kyllingen, kun lige til det er varmet op
Fordel resten af saucen på toppen og drys med mere ost. Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester. Hvis du tilmed har enrest kogte ris er det bare endnu nemmere
Imens koger du pastaen som anvist på pakken,nården er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten
Enenkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Jeg glæder mig allerede til min frokost i dag, hvor jeg skal have resterne. Dette er en topscorer blandt pastasalater - ikke bare smager den fantastisk, menden er også så flot at se på med alle dens friske farver