Denne gang blev det en super nemforret, som jeg virkelig kan anbefale. Efter jeg havde været hjemme hos enveninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
En lille lækker forret, lavet og serveret i en tapasskål eller en kokotte – hvad man nu har. Laks og spinat er en rigtig god blanding – klassisk, men det bliver det ikke ringere af
Der er mange meninger om hvordan en løgsuppe skal laves, og om det er enforret, eller en hovedret. Denne version laver jeg så let som muligt og med kartofler, jeg menernemlig at densagtens kan serveres som en hovedret, men med kartofler, så kan der ikke længere være tvivl
Dette er en super nem opskrift på kartoffel blinis. Blinis bliver nok oftest brugt som forret. Hvis man ikke lige har en rest kartoffelmos, kan man også bruge kogte kartofler, som moses eller rives, og man kan selvfølgelig også bare koge noget nyt
Forret. Ved du godt, at når du melder dig på Paleolivets VIP liste, får du ikke bare den gratis mini e-bog med nemme retter, men også en hel mail-serie med tips og tricks til at gøre det nemmere for dig, at få lækker sund mad på bordet
Bollen skal have ros, for den var både nem og blød at skære igennem, trods fabriks"looket". For et godt stykke tid siden blev jeg anbefalet "Sharks Diner" i Århus Midtby, hvis jeg skulle finde et godt sted at indtage en burger
Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på ennem, hurtig og lækker måde. Den her spinatroulade med laks, avocado og flødeost byder januar velkommen på den helt sunde måde
Ikke alene er dennem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten