U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Her med engenoplivning af en gammel klassiker bøf i folie. Fyldet oven op er bla. Form bøfferne og hak dem på begge sider, krydder godt med salt og peber
Jeg kan ligeså godt starte med at sige det, som det er – Der er fløde, fløde og lidt mere fløde i. Når der rigtig skal smovses herhjemme, så er dette en af de populære retter
Man kan godt lave sin egen seitan fra bunden. Her er en super nem og lækker opskrift på seitan bøf. Seitan har et meget højt proteinindhold, lavt fedtindhold og selvfølgelig ingen kolesterol