Rødvin til Asiatisk pulled pork bør være viner som har mye friskhet, har en viss sødme, samtidig som de har bare et moderat innslag av garvestoffer og eikepreg
Sprø bunn, syrligog søt panna cotta, som toppes med friske bringebær i en nydelig sitrongele. Til laks passer det med en hvitvin med mye friskhetog med en del syre, som balanserer fettet i laksen
Nyr er ensyrligogfrisk ferskost på melk fra lykkelige kuer på Grøndalen Gård i Nes. Server forskjellige grillede frukter på briochen, her har vi grillet nektariner, jordbær og ananas som vi serverer med ristede hasselnøtter og mandel, og runder det hele av med litt frisk NYR
Tilsæt plantemælk og rør godt rundt imens. Brombærerne giver en dejlig syrlig smag til pandekagerne. Perfekt som dessert eller til brunchbordet i weekenden
Dette kan undværes, hvis man ikke vil have så sød en kage men mere “syrlig” ogfrisk. Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtig og ret sund
Rabarberne er frisk importeret “jordbær-rabarber” fra vores forældres køkkenhave. Smag til – husk at saften skal være let syrlig, idet ostemassen er fed og sød, men tilføj sukker eller evt lime efter smag
Den er både sød og let syrlig på samme tid, hvilket gør den helt perfekt til både søde pandekager, vafler, is, yoghurt, ost eller andre lækre og sommerlige, søde desserter
Vi måtte også lige smage NOMAs Mikkeller-øl, som var i samme smagsnuance som Skovlysts udgave, men med mere kulsyre, hvilket gjorde den mere frisk i smagen
Coulis'en skal være friskogsyrlig. Det er super enkelt at lave og det smager virkelig godt både på yoghurt, skyr, desserter, pandekager og hvad man ellers kunne forestille sig hindbær til
Top grøden med alt hvad hjertet begærer af frisk frugt, mos, bær, nødder, kokos eller frø. Chiagrød har helt sikkert vundet en plads i mit hjerte og min mave
Den originale sirup har en karamelagtig smag, hvilket FiberSirup ligeledes har, men adskiller sig ved, at være mere syrligog minder mig faktisk lidt om sød lakrids
Min bror valgte en koldskål med vanilje parfait ogfriske jordbær og ja han er ret konservativ med hans mad så da der kommer entallerken ind med en quinelle, jordbær gele og citron gele en crumble og til sidst en skilt kærnemælk der hældes ved under servering, var han helt paf over denne dekonstruerede koldskål
Sprø bunn, syrligog søt panna cotta, som toppes med friske bringebær i en nydelig sitrongele. Dette er en søt, men likevel friskdessert, som smaker helt 'smaskens' ♥
Koldskål er bare vildt lækkert, det kommer man ikke uden om, og jeg har serveret den til aftensmad i en skål med friske, danske jordbær ognogle virkelig lækre, sprøde kammerjunker - opskrift følger en af de næste par dag