Efter dansukker opskrifter

Hvedeboller, grundopskrift

Hvedeboller, grundopskrift

Form dejen efter nogle af forslagene nedenfor. Dansukker Lys Sirup. Pensl kringlerne med smeltet smør efter bagningen og dyp dem i sukker
Bradepandekage

Bradepandekage

Vend kagen ud på en rist og pynt den efter ønske. Hæld et fyld over bestående af 125 g smør, 100 g kokosmel, 2 1/2 dl Dansukker Brun Farin og 1/2 dl mælk, der blandes og smeltes i en gryde. 1/2 dl Dansukker Brun Farin og
Annemaries gulerodskage

Annemaries gulerodskage

Æg, sukker, salt, kanel og ingefær piskes godt sammen, hvorefter alle de resterende ingredienser tilsættes
Julekarameller i massevis

Julekarameller i massevis

Det første hold blev lavet lige efter opskriften, der virker upåklageligt. Jeg har fået en flaske glukosesirup af Dansukker til test – glukosesirup, der kan sikre, at slik som karameller får den helt rigtige konsistens og ikke bliver grynede

Rønnebær og æblemarmelade

Smukke etiketter kan printes gratis fra Dansukkers hjemmeside. Da æblerne var kogt møre efter 20-30 minutter, blev det hele igen kørt igennem en sigte
Farvet sukker

Farvet sukker

Et fad eller bakke til at tørre sukkeret på bagefter. Du kan også blande flere farver sammen efter sukkeret er tørt og så får du en fin regnbueblanding

Piping gel.

Tilsæt sirup lidt efter lidt og varm godt igennem. Kan derefter indfarves med pastafarver efter behov. 2,4 dl glukose sirup (passer med indholdet i flasken fra Dansukker). 2,4 dl glukose sirup (passer med indholdet i flasken fra Dansukker)