Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
durummelRør gæren ud i vandet og tilsæt så salt, hvedemel og durummel. - til aftensmad, frokost eller som madpakkeJa du bestemmer, for de kan jo indtages som lige præcis det måltid du ønsker
Drys bollerne med lidt durummel og bag i ca. ) Gode til burgere eller som madpakke/sandwichboller. Tilsæt resten af vandet og rør olie, sukker og salt ud heri
Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Ciabatta brød er rigtig lækkert at servere til det meste aftensmad, men er jo også fantastisk som sandwich brød
Durummeltil at rulle dejen i. Rul dejen til en ca. Lækre weekendboller, sunde og med god smag. Durummel har en evne til ikke at gøre brødet tørt, men gør det nemmere at arbejde med den hævede dej
Kom dernæst durummel og hvedemelet i lidt efter lidt, imens du rører rundt i dejen. Jeg kan komme på mange ting, meeeen denne er altså en af dem, og da jeg vidste at både Peter og jeg har undervisningsfri idag, så baksede jeg lige en dej sammen igår aftes, inden vi tog hjem til svigermekanikken
Bland gær, vand og salt, og tilsæt derefter durummelet. Sigt durummel over dejen. Brug en spatel eller dejspade til at skære dejen ud, og flyt forsigtigt bollerne over på en bageplade beklædt med bagepapir
Durummel kommes heri og til sidst æltes resten af melet i dejen til den har den rette konsistens. Vi har både en rund og en aflang hævekurv og bruger dem som brødkurve til at servere vores morgenboller i som vi oftest bager