Drys lidt durummel over brødene/bollerne. Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Når man serverer hjemmebag for gæster, bliver der altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
Durummel kommes heri og til sidst æltes resten af melet i dejen til den har den rette konsistens. En hævekurv er et ret fantastisk redskab når man vil bage rustikke og saftige brød
150 g durummel. Hvis du ikke har durummel kan du godt udelukke det og så bruge 250 g groft mel i stedet, det giver også en super lækker bolle. 150 g durummel
Tilsæt durummel og rør, til det er helt optaget i væsken, og du står med en ensartet masse. Brødsmagen udvikles bedre og brødets krumme bliver sej på den helt rigtige måde og dejligt saftig
Majsboller der får noget af deres sprødhed fra det grove majsmel men også fra Durummel. Brødtype. Inden bollerne bages vender jeg dem i en blanding af majsmel og durummel, det giver en virkelig sprød skorpe
Til aften fik vi hjemmelavede fladbrød. Brødene ville være helt perfekte til tortilla, en græsk gyros, en rullekebab eller som tilbehør til en indisk gryderet