Durumbrød opskrifter

Durumbrød

Durumbrød

Lækkert franskbrød med sprød skorpe og blød midte. Ælt det lynhurtigt sammen om aftenen og bag det næste morgen
HJEMMELAVEDE - WRAPS

HJEMMELAVEDE - WRAPS

Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne. Fladbrød, durumbrød, wraps, rullekebab, shawarmarulle - ja kært barn har mange navne
Kammuslingen & de sidste hvide aspages.

Kammuslingen & de sidste hvide aspages.

Inden den første ret kom på bordet serverede jeg durumbrød og saltmandler. Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther
Kammuslingen & de sidste hvide aspages.

Kammuslingen & de sidste hvide aspages.

Inden den første ret kom på bordet serverede jeg durumbrød og saltmandler. Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther
Koldhævede durumbrød

Koldhævede durumbrød

Jeg fik lyst til at bage noget ordentligt brød, så i går aftes satte jeg dej over til nogle durumbrød
Ægte Libanesisk Humus

Ægte Libanesisk Humus

Lav et lille hul i midten og fyld dette med olivenolie Server med frisk arabisk durumbrød. Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket
Mad fra Libanon.

Mad fra Libanon.

Her serveret med det arabiske durumbrød. Server varm/lunken med arabisk durumbrød. Server med arabisk durumbrød eller server den som tilbehør til et større måltid
Fatoush (Libanesisk salat)

Fatoush (Libanesisk salat)

  Libanesere plejer at stege arabisk durumbrød sprødt i lidt olie og drysse det på salaten. Denne farverige sprøde salat er en libanesisk salat, som mange libanesere slet ikke kan undværre når den hellige måned Ramadan begynder
Lækre og kernesunde muffinsboller

Lækre og kernesunde muffinsboller

Jeg brugte melblandingen fra Finax "Græst Durumbrød - med durummel og knækkede durumkerner", men i stedet for at lave et stort brød, brugte jeg min muffinsform
Durumboller version 2.

Durumboller version 2.

Durumbrød og boller(1 lille brød og ca. Durum boller. 7 boller)Ingredienser. 25 gr. gær1 dl vand2 dl mælk1 æg1 tsk salt1 spsk

Durumbrød

Durumbrød. 1. Rør gæren ud i det kolde vand. Brug gerne en skål, hvor der hører et låg til. 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør dejen sammen med en grydeske

Thaisuppe med rejer

1. Bouillon, chili, lime, citron, soyasauce og tomatpure små simre i 15-20 minutter, så suppen får en lidt stærk syrlig smag