kaffe, lakrids, chokolade, kakaonibs, frysetørrede bær, kokos, kardemomme, mint, rom. Jeg kan dog anbefale at komme det på is, havregrød, ristet brød, chiagrød, bagt grød, bananpandekager, vafler, kager, smoothie bowls, til at dyppe frugt i, bananis, i dadelkugler eller selvfølgelig bare med ske
Smør og grofthakket chokolade smeltes ved svag varme i en gryde eller i mikroovnen. SÅ kommer det bedste, fordeldulcedenleche jævnt hen over kagen, og brug herefter en strikkepind, gaffel, grillspyd eller lignene og rør i overfladen så de to dele bliver blandet en smule sammen
DulcedeLeche (karamel). For at pynte den ellers meget neutrale kage, så har jeg da lige proppet lidt hjemmelavet choko-karamel og en chokoladeknap på toppen, så depassede perfekt til det store kagebord til Valdemars Barnedåb (Se resten af kagerne her)
Bland dulcedeleche og havsalt. Gateau Marcel er egentlig bare en bagt chokolade mousse, hvor man bruger den samme mousse til hele kagen, så den er vanvittigt let at lave
Islagkagen består af en cremet vaniljeis, der er ’swirled’ med lækker, cremet dulcedeleche karamel med havsalt ovenpå en bund af fudgy mørk chokoladebrownie, der oven i købet er glutenfri
Argentinas svar på Nutella er "DulceLeche" (karamelcreme), og derfor bagte jeg dennekage med karamel, da min argentinske familie var på besøg for et par dage siden