Dressing til vietnamesiske forårsruller opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

De fleste jeg kender spiser rullerne med en peanutbutter-dip (jeg har en opskrift på en her) men de smager også rigtig godt sammen med en mere simpel dressing lavet på tahin, limesaft, vand og revet hvidløg
Tacos

Tacos

salat i bunden, kødsovs ovenpå, så de ønskede grøntsager og feta og til sidst dressing, hvis man føler for det
Vietnamesiske ruller m/ dressing

Vietnamesiske ruller m/ dressing

En anden gang ville jeg nok pakke dem ind til små forårsruller istedet. Jeg har kigget lidt på diverse opskrifter, og kunne hurtig nå til den konklusion, at fyldet kun begrænses af ens egen fantasi
JAMIE OLIVER AGURKESALAT

JAMIE OLIVER AGURKESALAT

)Salaten kan holde sig et par dage i køleskabet, men vær obs på at smagen af ingefær bliver mere intens jo længere tid den står og trækker i dressingen

Kostplan i relation til min træning

Spinat, kikærter, granatæble, revet gulerod, citron/honning dressing. Friske vietnamesiskeforårsruller med masser af grønt og hakket oksekød (se opskrift)

Den førstefødtes første fest – manglende opskrifter

Dressingtil thai-nudelsalat. Wasabicreme, goma-dressing, edamamebønner, peanutsauce, jasminris (opskrifter nedenfor med undtagelse af edamamebønner, peanutsaucen og jasmiris, som allerede er at finde på bloggen)