Dressing - smag elementerne til. Lav ligeledes dressingen. Denne er medregnet som en lille forret, og til seks personer (som hovedret svarer dette til fire personer)
Sådan laver du den røde dressingtilrejecocktails. Den bliver sædvanlig vis serveret i høje, smalle glas, så man er nødt til at spise pynt og rejer først og herefter sidder tilbage med dressingen og salaten til sidst
Dressingen er en oliedressing og salaten er krydret med basilikum. Jeg håber, at I er blevet inspireret til nogle nye måder at få rabarber ind i hverdagen på
Fyld rispapiret med sesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili
Lynstegt okse-tykstegsfilet toppet med en dressing af tyk soya, lime, chili og ingefær + tynde skiver af agurk, mango, grofthakkede peanuts og friske koriander
Herefter lidt dressing og nu, en masse rejer. De optøede rejer sættes til afdrypning. Rejecocktail. Igen lidt dressing samt dine asparges slut af med endnu en omgang rejser, dressing og lidt mere fyld, det hele må nemlig gerne se lidt pompøst ud og nærmest vælte op ad glasset