Ikke fordi man skal skippe alt hvad der hedder julesteg og brunede kartofler, men jeg kan godt lide at der er lidt af hvert og så kan salaten her jo også laves til et helt almindelig måltid…
Dressing. Det er vigtigt at snitte kålen meget fint, Drøs lidt groft salt og citronsaft over kålen og gnid med fingerspidserne godt rundt i salaten før resten af fyldet tilsættes, det gør den saftig og smagfuld
Server dressingen i et lille glas tilrødkålssalaten. Den er dejlig frisk med revne rødbeder, granatæble og den nemme dressing som jeg altid serverer i et lille glas ved siden af
Bland alle ingredienserne til salaten i en stor skål. Rør dressingen sammen, smag den godt til og vend og bland den omhyggeligt med salaten, der kun bliver bedre, hvis den får lov til at trække 1 times tid. 35 g ristede, afskallede hasselnøddekernerDressing
Hæld dressingen over salaten og top med ristede nødder og frø. En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehørtil det meste kød og fisk
Kom herefter honning og lidt vand i, til du har en ret flydende dressing. Jeg serverede min rødkålssalattil mine yndlings blomkålsdeller med parmesan, og det kan virkelig anbefales