Bland dressing med kartofler, gulerødder og agurker og lad det trække mens du laver laksen. Rør cremefraiche sammen med hvidvinseddike, rødløg og persille og smag til med salt og peber
Serveres med en skefuld cremefraichedressing på toppen. I dag var det meningen, at "Moster Kathrine" skulle komme til tidlig aftensmad hos Oskar og jeg, men desværre kom der sygdom i vejen
Bland spidskål med æbler og granatæble og rør dressingen i. Rør olie og cremefraiche i og tilsæt vand til konsistensen er ensartet og jævn, men ikke for blød
Dressingen kan både laves med skyr eller cremefraiche, alt efter hvad du bedst kan lide. Når broccolistykkerne har kølet af, kan du røre dem sammen med dressingen og derefter med æbletern og rosiner
På billedet er dressingen serveret til en lækker mandel/basilikum marineret laks. Den er frisk, mild, sød og super lækker til sommerens salater og grillmad, men passer også rigtig godt til alt fisk, både koldt og varmt