Det er en nem måde at få brugt sine rester i køleskabet , man kan bruge alt i kartoflen , evt rejer , pulled pork , bacon , pølser , kebab , skinke , kalkun , kylling osv osv
Men derudover kan du også komme den på din pizza eller servere den til fajitas eller beyti kebab. Skulle der mod forventning blive noget tilovers, smager hvidløgsdressing skønt som dip til friske grøntsagsstave, grissini og lignende snacks
Tilberedningstid. Her er min nyfortolkning af pizzaen, som jeg faktisk aldrig brød mig om, men som alle andre åd i store mængder (jeg var mere til de pizzaer, hvor bunden næsten ikke kunne ses for forskellige typer kød)
I denne version er det lækre pitabrød med salat, lækkert krydret oksekød og en god dilddressing. Rør Cheasy fraiche med hvidløg og dild og smag til med salt
Mens brødet bliver til, skal du lave en råkostsalat, en stir-fry, og en dressing. Dressing. Mustafa i Berlin staver selv kebab med ‘p’ til sidst, hvis du skulle finde på at google ham
Den fyldte det meste af tallerkenen og der var tilpas med kebabkød og salat med ærter, majs, tomat og den klassiske creme fraiche dressing med lidt hvidløg
Den fyldte det meste af tallerkenen og der var tilpas med kebabkød og salat med ærter, majs, tomat og den klassiske creme fraiche dressing med lidt hvidløg