Og til sidst melet. Basilikum dressing. Saltet smør Hakket persille / basilikum Knust hvidløg Fint hakket chili Knust hvidløg Serveres med kogte asparges kartofler og kogte gullerødder
Alle opskrifter, Dressing/Dip, Vegetar. Pesto kartofler er en rigtig nem og lækker måde at lave lækre kartofler, enten som tilbehørtil et godt stykke kød, eller til en vegetarret hvor kartoflerne har hovedrollen
Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salat med grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Når kartoflerne er bagt færdige, serveres de med de stegte linser, grøntsager og cashewdressing. Ved siden af laves en dressing ved at blende cashewnødder, plantemælk, hvidløg, gærflager, muskatnød og en smule salt
Tilsæt vand efter behov indtildressing har den ønskede konsistens. Sprøde forårsruller med et lækkert fyld af søde kartofler og røde linser, serveret med en cremet tahindressing
Ikke fordi man skal skippe alt hvad der hedder julesteg og brunede kartofler, men jeg kan godt lide at der er lidt af hvert og så kan salaten her jo også laves til et helt almindelig måltid…
Kom en go salat blandet med kødet efter eget ønske i Og slut af med din farvorit dressing. Go saltet smør Fint hakket persille En smule fint hakket chili Knust hvidløg Salt Peber Min farvorit dressing
Tag så kødet af og lad det hvile, mens du forbereder “dressingen” tilkartoflerne. Knust kartoflerne let ved at give hver enkelt et tryk med tommelfingeren, og bland dem med dressingen
Rør en dressing (Newyorkerbyhearts opskrift) af Hellmans mayonnaise, lidt dijonsennep, sukker, æbleeddike og olie – tilpas mængden, for coleslaw skal ikke sejle i dressing
Denne salat opstod faktisk til frokost en dag, hvor maven rumlede, køleskabet indeholdt flere lækre sager og der var lidt ekstra tid til at lave en god frokost