Sæt vand over til soyabønnespaghettien, og gør en pande med smør eller olivenolie klar tilfisken. Jeg var heldig at finde en lækker kulmulefilet med skind i min lokale Føtex til rimelige penge, og for at eksperimentere købte jeg soyabønnespaghetti
lun leverpostej med ristede champignoner og bacon, marinerede sild, tarteletter med skinke, ærter og gulerødder (til dem, der ikke spiste fisktil forret) og mørbradbøffer med bløde løg
Og til sidst melet. Basilikum dressing. Smag til med peber. Kommes på en mellem varm pande med margarine , jeg steger dem til de har taget flot farve og varmer dem færdig i ovnen på 175 grader. 1/2 li cremefraiche 18% Hakket fisk basilikum 1 1/2 stk salt 2 tsk sukker Kryddersmør
Visp kremfløten til krem. Dressing *. Tilsett de øvrige ingrediensene og smak til med salt og pepper. Legg salat, reker, mango og dressing lagvis i høye glass
Marinaden sier jeg efterfølgende og tilsætter olivenolie og bruger den som dressingtil salaten. Butterdej smager også skønt, så hvorfor ikke kombinere disse to virkeligt lækre stykker mundgodt og bruge dem til en fortrinlig tærte
Rør dressingen sammen – smag til – der er forskel på citroner. En spinatroulade med fyld af rejer og røget laks og en blød, frisk og lækker mayo-dressing
Hakkebøf, kylling, fisk, ribbenssteg, tofu og noget grønt og lidt dressing af en eller anden art – kun fantasien sætter grænser – og du vil med garanti synes at du har lavet byens bedste burger
Dressingentil den her ret er min sædvanlige dildcreme, som jeg plejer at lave til lakserouladen. Jeg var dog lige kry nok denne gang og målte ikke ingredienserne af, hvilket resulterede i en noget mindre fast creme, der mere var dressingagtig
Dressing. Super lækker salat som kan bruges som tilbehørtil både fugl og fisk. Bland de resterende ingredienser sammen og vend det med dressingen, fordel det over den blandede salat