Kombinationen af citron, salt, hvidløg og olivenolie er meget almindelig i dressinger på de kanter, og persillen gør det også ganske godt… Jeg må indrømme, at mit hjerte banker for det mellemøstlige køkken
Dressing. Dressing. 3 spsk olivenolie. 1 citron, skåret i skiver. 1 citron, saft og skal. 1) Bland cayennepeber, olivenolie, honning og hvidløg sammen til en marinade. 3) Læg citronskiverne oven på laksefileterne. 5) Bland dressingen til salaten. 7) Hæld dressingen over salaten, og servèr den til de færdige laksefileter 4 personer. 3 spsk olivenolie. 1 citron, skåret i skiver. 1 citron, saft og skal
Dressing. Dressingen blandes i. 2 spsk Olivenolie. 1 Citron (Saften). 2 spsk Olivenolie. 1 Citron (Saften). Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Så snart linserne er kogt og vandet hældt fra, er de vendt med en dressing bestående af blandt andet citron, sennep, honning og en masse varme krydderier som spidskommen, kanel og kardemomme – sådan optager de nemlig endnu mere smag
olivenolie, salt og peber. Melonsalat med cashewnødder / Quinoasalat med jordbær, edamame og feta / Æblesalat med feta, citron og hasselnødder / Tomatsalat med nektariner, feta og pesto
Dressing. Rør olivenolie, honning og citronsaft og –skal sammen. Saft fra én citron. Dressing. 3 spsk olivenolie. 1 tsk citronskal. Bland salat og dressing sammen i en skål og lad det stå og trække i 10-15 min. 3 spsk olivenolie. 1 tsk citronskal
Bland bønnerne forsigtigt sammen med det du har i skålen i køleskabet, æblerne-løg-og dressingen. Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Olivenolie. 1 dl olivenolie. Saften fra 1/2 citron. 6) Dræn tunen og kom den op i en blender sammen med kogte æggeblommer, ansjoser, kapers, olie, citronsaft og 2-3 spsk af lagen. 7) Skyld salaten, og vend den i en tilsmagt dressing af olie, vinaigre, sennep, honning, salt og peber. 1 dl olivenolie. Saften fra 1/2 citron
Server en olie/eddike dressing til, som man selv kan hælde over - meget af det kan sagtens laves i forvejen og så lige smækkes sammen inden gæsterne kommer