D. e. t. r. n. s. l. ø. v. d. a. g. i. F. o. m. h. f. V. O. z. y. å. c. u. j. k. æ. ,. P. b. p. M. S. C. I. w. J. -. H. T. 2. (. 1. 0. %. ). 3. R. L. ½. 7. 9. 5. 4. N. ) l
Og gerne med denne yoghurtdressing også. De “rigtige” med kød og så mine grønne bøffer. Min favorit er fortsat den lilla bøf, men den grønne her er væsentligt hurtigere at lave, og også nem at variere med andre grøntsager
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressingmed hvidløg, rød peber og estragon i
(eller anden dressing). – Det er altid rart med lidt opbakning. Problemet er bare, at indholdet i creme fraise og græskyoghurt kan være meget svingende
Vi spiste dem med en chilisauce og dressing af græskyoghurt, finthakket agurk, salt og peber. Med min søster på besøg var igår dagen hvor vi var nødt til at prøve dem af
Grøntsagerne vendes i en dressing, der førhen bestod af olie og vineddike, men hvor der vel i den moderne udgave som oftest er indblandet noget mayonnaise
Bland en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep og agurkelage, og smag til med salt og peber. Nu fik jeg jo ikke opskriften på kartoffelsalaten dengang, men jeg kunne jo dissekere den med øjne og smagsløg, så de ingredienser, der er i, er hvad der var i kartoffelsalaten fra Rømø, men det er jo ikke altid nemt at afgøre, hvad der er i dressingen
Colaslaw dressingen kan laves på rigtig mange måder… Jeg kan rigtig godt lide smagen af den færdige, man kan købe i Rema, men der er både sukker og alle mulige andre spændende sager i også – nej så hellere lave den fra bunden