Men en god hjemmerørt (eller købt) hvidløgsdressing går også an. ) Vi plejer at få ovnbagte kartoffelbåde til, favoritsauce og hjemmelavet salatbar med alt det tilbehør, vi elsker højest
Denne form for mayonnaise er allerede velkendt af HCLF kendere, men endnu ikke set på en god dansk blog – så her får i min udgave af denne skønne dressing
Vi fik grillet en økologisk hvidløgsmarineret flanksteak, fik lækre krydderede kartoffelbåde til sammen med denne friske jordbærsalat med dressing on the side
Dressing. Til de grillede koteletter lavede jeg denne salat sammen med kartoffelbåde. Skær bund, top og siderne af grapen og skær den derefter ud i fileter i en tallerken så saften kan opsamles til dressingen
Aftenens menu stod på kylling, kartoffelbåde, salat og en hjemmerørt dip/dressing. Kyllingen blev super mør, og kartoffelbådene var de sprødeste, jeg nogensinde har fået
Dressing og råkost blandes og trækker gerne mindst en time på køl. Det endte så med at blive til en burgerligende sag med coleslaw, langtidsstegt ribbensteg og agurkesalat samt kartoffelbåde som tilbehør
hjemmelavet ovnkartofler, god salat med hjemmerørt dressing og en omgang whiskeysovs til bøffen. Kom kartoffelbåde i en skål, hæld olie over og kom godt med pomfritkrydderi ned i og rør godt rundt
Pisk dressingen sammen og vend den over salaten . Kartoffelbådene rystes sammen i en plastikpose med salt, olie og krydderier og hældes i et ovnfast fad og bages i ovnen ca