Vundet bagedysten og skabt sig en karriere på baggrund af den dør, der åbnede sig. Alt det, der kom i kølvandet på min medvirken i Bagedysten og alle de overvejelser om, hvilken kvinde jeg egentlig blev til ovenpå den omgang mediecirkus
Som glad kageentusiast er jeg selvfølgelig begyndt at følge med i Den Store Bagedyst på DR1. Blev nødt til at indsætte en bindestreg i navnet på toppingen, for ellers skal man da klappe stavelser for at finde ud af, hvad der står
Epi-brød efter Nanas opskrift fra "Den store bagedyst" på DR1. Da jeg så det her meget dekorative brød i "Den Store bagedyst" på DR1 måtte jeg simpelthen prøve at lave det
Opskriften er Mette Blomsterbergs fra Den Store Bagedyst. I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør
Det der kommer et "aks" nærmest i dette brød, er nok de knækkede hvedekerner, og så selvfølgelig den smukke akse-form, hvor inspirationen jo er tyvstjålet direkte fra den dygtige Nana (at det så ikke blev ligeså flot som hendes, det er en heeeelt anden sag) fra tv-programmet på DR1 "Den store Bagedyst"
- en sød og lækker eftermiddags-godteFor efter at have set hvert eneste program af "Den store bagedyst", ja så bliver jeg altså ekstremt inspireret hver evig eneste gang
Det er egentlig lidt sjovt, at jeg i ugens løb lavede denne kage for efterfølgende at se Louise fra Bagedysten også lave en kage bestående af pandekagelag
Jeg følger med stor fornøjelse med i programmet "Den store bagedyst", som i øjeblikket kører på DR1, hvor deltagerne dyster i forskellige bagedicipliner
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er på udenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Den store bagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften
Annemette fra Den store bagedyst. Jeg stod med nogle æg, der var gået over mindst holdbarheds datoen, men tænkte at de skulle simpelthen ikke smides ud
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. "Noget lidt sjovt og anderledes til maden eller madpakken"