Dip til forårsruller af rispapir opskrifter

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller skal dyppes i dip. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Friske forårsruller med peanutbutter-dip

Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Cha gio

Cha gio

Server forårsrullerne med frisk koriander og dip. Ingredienser – dip. Rispapirtilforårsruller. Hak svampene groft, og steg dem i brandvarm olie i omkring fire minutter til de er brunet godt af
Friske forårsruller med en seriøst god dip

Friske forårsruller med en seriøst god dip

Smag til med ekstra limesaft. Inden i rispapirsrullen har jeg kommet kylling, spidskål, gulerødder, forårsløg, mango og avokado, men du kan bruge lige, hvad du har lyst til
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

De kan serveres med forskellige former for dip. Pak forårsrullen sammen ved at bukke at bukke begge sider ind, buk dernæst lidt under halvdelen af rispladen over fyldt og rul tilsidst hen over resten af rispladen
Friske forårsruller på menuen

Friske forårsruller på menuen

- Dippen smager du til, og så hældes den i en skål og er klar til servering, ser sådan her ud. Friske forårsruller med peanutdip
Rå forårsruller med mozzarella

Rå forårsruller med mozzarella

Hoisinsaucen er en mild og dejlig tyk sauce, som er lavet på blommer og god tildip. ), kan frysesEt par radisser i tynde skiver på langsDIPHoisin-, soya- eller østerssauceGør alle grøntsagerne klar
Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

Dippen må gerne være godt stærk, da det passer rigtig godt til rullerne. Af dyppelse brugte vi soya, sød chilisauce og en peanutbutterdip
Friske forårsruller.

Friske forårsruller.

Skær de stegte kyllingebryster i strimler og bland alle ingredienserne tildippen sammen. Jeg lavede rullerne med tigerrejer, kylling, salat, agurk, gulerødder, koriander, mynte, risnudler og en lækker sur-sød-stærk dip