Friske forårsruller er hurtig aftensmad, på lige fod med tortilla eller et pitabrød, men det asiatiske islæt giver bare måltidet noget helt specielt og lækkert
Andre forslag til kombinationer af fyld. Luk enderne sammen, rul forårsrullen og spis med diptil. Det kræver en del snitte-arbejde, men det er til gengæld utrolig nemt
Vietnamesiske forårsruller skal dyppes i dip. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Med rispapir og sæsonens grønt kan du hurtigt fremtrylle en sprød og frisk hapser, der sammen med den fantastiske peanutbutter-dip kan få de fleste til at hapse lidt mere råt grønt
Server forårsrullerne med frisk koriander og dip. Ingredienser – dip. Rispapirtilforårsruller. Hak svampene groft, og steg dem i brandvarm olie i omkring fire minutter til de er brunet godt af
Smag til med ekstra limesaft. Inden i rispapirsrullen har jeg kommet kylling, spidskål, gulerødder, forårsløg, mango og avokado, men du kan bruge lige, hvad du har lyst til
De kan serveres med forskellige former for dip. Pak forårsrullen sammen ved at bukke at bukke begge sider ind, buk dernæst lidt under halvdelen af rispladen over fyldt og rul tilsidst hen over resten af rispladen
Hoisinsaucen er en mild og dejlig tyk sauce, som er lavet på blommer og god tildip. ), kan frysesEt par radisser i tynde skiver på langsDIPHoisin-, soya- eller østerssauceGør alle grøntsagerne klar
Skær de stegte kyllingebryster i strimler og bland alle ingredienserne tildippen sammen. Jeg lavede rullerne med tigerrejer, kylling, salat, agurk, gulerødder, koriander, mynte, risnudler og en lækker sur-sød-stærk dip