Dilddressing. Hakket dild Et bundt Cremfraiche 9 % 1/2 li Sukrin gold 3 tsk Hakket forårsløg 1/2 bundt Hakket rødløg 1 halvt lille Salt Peber Serveres med små kogte kartofler og kogte gullerødder. 80 g torsk 70 g kartoffel 130 g gulerod 80 g dressing 400 kcal
En lille håndfuld plukket dild. Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Toppet med en skøn dilddressing lavet på hampefrø. Hæld hampefrø, vand, hvidløg og dild i en blender. Toppet med en virkelig lækker og cremet dressing der er baseret på hampefrø
Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grøn pesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Jeg kan godt lide at give den et par dråber citron til sidst og lidt sukker for at runde den af, mere sukker hvis den skal bruge til sandwich eller dressing, så den bliver mere henad miracle wip
Skyl og hak dilden og vend den i dressingen. grøn pastasalat (som I får opskriften på i det her indlæg), hjemmelavet kartoffelsalat med dild, tomatsalat med mozzarella, majskolber, der havde været på grillen, stor salatbar, samt div
De smager utrolig godt med salat, laks og en dilddressing. Brødtype. Fladbrød. Tidsforbrug. 15 minutter til at samle dejen + 10 minutter til at stege fladbrød