sourcream & onion og dild & purløg. Efter en hel uge med kålsalater, suppe og grønne smoothies, delte min mand og jeg i går en pose Taffel linsechips med sourcream & onion smag, dertil lavede jeg en hjemmerørt dip med havrefraiche, sød paprika og hvidløg
½ dl klippet grønt – purløg, karse, dild eller lignende. Skulle der mod forventning blive noget tilovers, smager hvidløgsdressing skønt som dip til friske grøntsagsstave, grissini og lignende snacks
Et bundt dild. pastasalat eller som dip til brød. Skær radiser i tynde skiver og hak dild fint. Vend kartofler, asparges, radiser og finthakket dild med peberfrugtsdressing
Et bundt dild. pastasalat eller som dip til brød. Skær radiser i tynde skiver og hak dild fint. Vend kartofler, asparges, radiser og finthakket dild med peberfrugtsdressing
Skinstegt torsk og stegte tigerrejer på bund af sorte bønner, små sprøde buketter af blomkål, ristede mandler og brændte hvidløg, dekorede sort og hvid sesam samt frisk frissé og dild
Skal du bruge den i en rejesalat, kan du tilsætte dild. Skal du bruges som rodfrugte dip behold endelig hvidløget, og tilsæt også lidt paprika og koncentreret tomatpure
Forårs quinoa-salat med feta, æble og dild (se opskrift). Valgfri grøntsags-stænger med dip af 1 avocado, lidt skyr, citron, hvidløg salt og peber. Valgfri grøntsags-stænger med dip af 1 avocado, lidt skyr, citron, hvidløg salt og peber. Valgfri grøntsags-stænger med dip af 1 avocado, lidt skyr, citron, hvidløg salt og peber. Valgfri grøntsags-stænger med dip af 1 avocado, lidt skyr, citron, hvidløg salt og peber. Valgfri grøntsags-stænger med dip af 1 avocado, lidt skyr, citron, hvidløg salt og peber
Tørrede dildspidser til nemme dressinger. Min absolut favorit krydderiblanding Rød dip mix. Perfekt når du hurtig vil bikse en dressing sammen, eller på anden måde ønsker dildsmag i din mad, men har glemt at købe den friske
Lidt finhakket dild. Selv er jeg ikke den store dipspiser, men parmesandippen passede utrolig godt til rodfrugtchips og gik også fint til fiskepinde med Pamigiano Reggiano
Friske krydderurter (eksempelvis basilikum, dild, persille). Kikærtedip a la hummus. Kogte kikærter (husk de skal stå i vand natten over inden de koges)