Efter mange dage, hvis ikke uger, med friske grøntsager, salater og kolde retter, havde jeg i mandags lyst til noget varmt – only God knows why… For sommeren har for alvor gjort sit indtog, om end det blot bliver til nogle få dage endnu
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Det skete blandt andet for noget tid siden da jeg sås med en god veninde, faktisk hende som jeg var i Berlin med nogen år tilbage, som ligesom jeg sætter pris på mad lavet af planter
I og med vi begge bor i Sønderborg, har vi ikke langt til Berlin, og derfor var det en oplagt mulighed at køre i min lille bil og dermed spare en masse tid i samt til og fra lufthavnen
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
En småbørnskost kræver viden og fokus, hvad enten den er vegansk eller ej, hvorfor Sundhedsstyrelsen har udarbejdet udførlige vejledninger til de danske forældre – men ikke de veganske
Vi tog selvfølgelig detveganske kort med ned til vores bord. Efter jeg blev veganer gik der ikke lang tid før jeg fik nys om at Berlin virkelig var en oplevelse når det kom til vegansk fastfood
Jeg nød dog min hovedret - Hjemmelavet ravioli fyldt med græskar og kastanjer, serveret med lidt sauce og blå birkes glasur, toppet med hjemmelavet nødde'parmesan'Jeg er ikke den store raviolifan, men syntes simpelthen at det lød lækkert
Det er jo næsten obligatorisk at lave sådan et, hvis man som vegansk madblogger tager til Berlin. Jeg bruger det næsten altid i brød, og altså nu også i kiks
Der skal kun få ord til at beskrive hvad Veganz er – et vegansk supermarked, med lækre produkter fra loft til gulv – men der skal mange ord til at beskrive den oplevelse det er for sådan en som mig at træde ind i en butik hvor jeg ikke behøver at læse én eneste varedeklaration