Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Når jeg spiser ofte, hjælper det mig med, at mindske min "sukker-craving"
Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke. Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen)
Og i aften er det, Skivholme holder Vårfest. Søde kartofler. Som oksekødsproducent kan man vel ikke have andet med end et lækkert stykke delsomt roastbeef
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Men de her muffins er jo både bløde, søde, svampede og lækre… HVORDAN KAN DET LADE SIG GØRE. Men der er jo gluten i hvedemel, og sukker kan man da slet ikke undvære i en kage, så bliver det da bare til brød
Disse søde og svampede müsliboller er perfekte til den søde tand. 2 mosede bananer2 æg2 spsk flydende margarine1 spsk akaciehonning1 1/2 dl glutenfri havremüsli (jeg brugte Urtekrams)1/2 dl rosiner 1 dl glutenfri havremel1 dl fin glutenfri mel (jeg brugte Schär C)1 tsk bagepulver En smule vanillepulver 1/2 tsk havsaltRør det våde sammen og tilsæt resten af ingredienserne
Ud over de flinke mennesker i butikken var der også nogle meget søde hunde og en kat. Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York