Det har jeg i køleskabet opskrifter

Det er saucen-der-gør-det wokret

Det er saucen-der-gør-det wokret

Brug de grøntsager du harikøleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris
Forloren hare

Forloren hare

Jegharaldrig selv lavet det, men der skal jo være en første gang for alting, så igår slog detmig at det skulle på menuen i denne uge
Det veganske New York

Det veganske New York

Jeghar et par poser med hjem, som liggerikøleskabet, og lige nu får jeg lyst til at gå ud og grovæde af dem
Det er jo snart jul……

Det er jo snart jul……

Jegharimit voksne liv lavet opskriftenlidt om, så den faktisk sagtens kan spises, selvom man lever det sunde liv
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

behøver ikke nævne hvor mange gange jeghar forsøgt at lave hvedesurdej. Husk hvis du ikkehar æltet dejen længe nok dagen forinden, så vil dejen ikke være så elastisk og højst sandsynligi stykker
Det moderne liv uden fryser!

Det moderne liv uden fryser!

Iforbindelse med at jeg byggede nyt køkken, og blandt andet skulle have nye hårde hvidevarer, de gamle solgte jeg, hev jeg fat i en tanke, som har strejfet mig mange gang

Er det dyrt at leve sundt?

NU harjegaltid et eller andet spændende i tankerne og ellers er køleskabetaltid fyldt med grønt og æg, så jeghurtig kan smide f
De bedste boller jeg nogensinde har bagt

De bedste boller jeg nogensinde har bagt

Hvis den hæver ikøleskabet, så tag den ud og lad dejen efterhæve i en timestidi skålen på køkkenbordet, inden den forsigtigt skrabes ud på et meldrysset køkkenbord
Hyldeblomstsaft – du kan stadig nå det

Hyldeblomstsaft – du kan stadig nå det

Minpersonligehyldeblomst-favorit er min mors hyldeblomstdrik med citron og brun farin, men i år harjeg udfordret mig selv og lavet en lys udgave med rørsukker
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Jeghar testet det hele Ost, leverpostej, avokado, rejer, æg, makrelguf, agurk, peanutbutter og banan, stegt torskerogn eller humus er bare noget af det, jeg putter på min rugbrødsmad
Amerikaner mad, når det er bedst!

Amerikaner mad, når det er bedst!

når din dej har fået den rette konsistens, dypper du dineløgringederi. Share on Facebook. Da det er en lidt længere process deler jeg den op i punkter
Pulled Pork Burger med det hele

Pulled Pork Burger med det hele

Bland det hele godt sammen så du har en tør pulveragtigblanding. hvis æg og oliehar nogenlunde sammen temperatur optages de nemmere og du undgår at dinmayonnaiseskiller