Det kan der være mange gode grunde til. Sæsonerne, vejrets luner og de særlige betingelser, jorden giver i vores nærmiljø er det, der gør vores egne lokale råvarer til noget unikt, som lige nu hyldes verden rundt under navnet ‘det nye nordiske køkken’
Der har været travlt i mit køkken i dag – på den gode måde. Det ene tog lidt detandet, og pludselig havde jeg gang i at bage mandelcookies, mandelbrød, lave marmelade og morgenmad på samme tid
Derfor giver vi dig her nogle gode bud på fine og smukke ting du kan forskønne dit køkken med. Snart er foråret over os, og det bliver lysere og mere grønt og frodigt udenfor
Alt du ser på alle billederne er vegansk… ja, jeg føler næsten, jeg er nødt til at sige det, for det virker lidt urealistisk, når man kommer fra et land som Danmark, at der faktisk findes steder i denne verden, hvor der er så gode muligheder for at spise og leve dyrevenligt
Kost og træning går hånd i hånd, og derfor er det vigtigt at have fokus på begge ting. Nedenstående er de basisfødevarer, som man bør have i sit køkken når man træner, for at sikre en optimal muskelopbygning og sundhed
Hvad med jer, har I haft gode eller dårlige oplevelser med nyt køkken. Det nye brød, er bare navngivet sådan, fordi det er det første brød der er blevet bagt i mit helt spritnye køkken
En af de rigtig gode er rosmarinsnapsen. Tør dem let med køkkenrulle. Så’ det sagt. Smid en rosmarinkvist i som rørepind, og sommeren er med ét kommet ind i køkkenet igen efteråret til trods
To gode følgesvende til tomaten. På charterrejser til syden mødte vi tomaten i det sydlandske køkken. Ikke en gang min mormor som ellers havde mange spændende ting i sin køkkenhave
Selvom du primært vil finde sunde opskrifter på lækre sager uden gluten og raffineret sukker, så skal der også være plads til lidt af det usunde en gang imellem
Vejret var rigtig fint, og det var rart da der også var en del gode aktiviteter under åben himmel. Det er blevet sommerferie og det betyder udflugt med familien
Det kan være noget af en jungle at begive sig ind i, når man enten vælger eller er tvunget til at kaste sig over glutenfrie produkter og ind i den glutenfrie verden