Når det er tid til servering fyldes et glas med lidt rabarberkompot sammen med vanilje is. Og selvom han har haft korte dage og en fridag trænger han også til weekend med tid til en masse ekstra kys og kram
Denne gang har jeg forsøgt mig med en yoghurt is medrabarber, som er lavet uden ismaskine. Skær dem i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker, vaniljekorn og vaniljestang
Serveres med en klat god creme fraiche. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm. Vend 2/3 af rabarberne i dejen og kom det i en beklædt springform 20-22 cm. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 350 gram rabarber skåret i små stykker ca 1 cm
Ønskede Signe Wenneberg tillykke med sin nye bog "Spis din Have" og det er inspirerende læsning. Var et smut forbi Torvehallerne i går og så de nye rabarber fra Holland ganske vist
S. å. k. o. m. J. u. n. i. b. O. g. f. ø. l. e. t. r. s. v. ,. a. d. j. æ. -. ). D. w. h. p. y. ". (. A. I. B. M. R. T. 8. 6. 0. 1. 5. *. 3. x. F. /. 2. c. H. +. L. K. G. P. i g
Smør en tørteform med lidt fedtstof. Rabarber. Hæld dejen over rabarberne og bag kagen i ca. 400g rabarber (renset vægt). Skær rabarberne i 5mm tykke skiver og fordel dem direkte i tærtefadet. 400g rabarber (renset vægt)
Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. *Sæt en lille gryde på laveste varme, og tag husblassen op af vandet, og smelt det langsom i det vand der følger med