Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
Men i stedet for at gå øverst på hylderne, hvor alt det syndige ligger, så lav i stedet disse små cookies som er spækket med andre gode sager end det hvide sukker
Jeg elsker når lækre desserter, kager, is…. Så jeg lavede marengs medlakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). marengsmassen i en sprøjtepose med en stjernetylle, du kan også forme kyskagerne med 2 tsk. Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Posted on juni 1, 2015 by Maiken Larsen in Desserter, Proteinbarer, Snacks. Findes der noget mere fristende at have i køleskabet end hjemmelavet proteinbar
I hvert fald kan jeg på de varmeste anbefale at bage disse kyskager med et strejf af lakrids. Måske du har brug for lidt godt til en dessert, eller til en kop kaffe – med dig selv eller en med du holder af
Prøv også med appelsin - eller citronskal i stedet for lakrids. Skulle bruge dem til en nem dessert i går og det passede lige med at jeg havde nogle stykker i overskud til et par uventede gæster, som jeg var så heldig kom forbi i dag
Desserter og søde sager er som tidligere nævnt min helt store passion. Så derfor skal der selvfølgelig prøves nye opskrifter i køkkenet, og i dag har jeg bagt marengslagkagebunde medlakridssmag
Denne opskrift på chokoladeganache er virkelig lækker både i desserter og kager. The post Chokoladeganache med et twist af lakrids appeared first on Kokkerier med passion
De falt i rigtig god jord hos ham, men lakrids pulveren kan sagtens udelades, det er bare med til at gøre den lidt mere spændende, så voksne også kan spise med
Jeg har således lavet denne med mørk chokolade og hasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokolade og appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)