da jeg første gang faldt over opskriften var den oprindelig en brownie opskrift, men eftersom nogle ingredienser er blevet fjernet og justeret, så er den blevet mere chokoladekage agtig, men stadig med et lækkert og svampet brownie ‘touch’
Først vendes den smeltede chokolade i "æggesnapsen" med en dejskraber. Forsæt med at varme mandlerne under omrøring til sukkeret igen smelter og bliver brunt og mandlerne klistrer sammen
Vend æggesnapsen i den lune hindbær pure lidt af gangen. Mel og salt vendes i dejen med en dejskraber. Denne lækre kage bagte jeg til min fødselsdag og den var virkelig lækker
Karamellen bruges enten som smørelse på brødet eller som tilbehør i diverse desserter. Jeg har kørt isen på min mors gamle ismaskine med fryselegeme, og det fungerede ganske fint
Men ved råcreme bliver æggesnapsen vendt med flødeskum. Råcreme med vanilje og lækre frugter. Råcreme er en ophøjelse af min barndoms æggesnaps, som vi søskende i al hemmelighed rørte og spiste, når vi var alene hjemme