Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften. Kom herefter et lille stykke bagepapir ned i hver form oven på tærtedejen og fyld med tørrede bønner, ris, kikærter, keramiske bagekugler eller lign
Det er i sig selv meget neutralt og mild i smagen, men faktisk smager det rigtig godt oven på brød, til bagning i fx boller eller til madlavning – selv i desserter er det genialt
Jeg lavede selv tærterne til en tøseaften, hvor jeg havde påtaget mig at stå for desserten. Jeg synes dog, det er dejligt at have en tærtedej liggende i fryseren til den impulsiv omgang tærtebagning
Skøn desserttærte med marcipan og chokoladekaramel. 6 personer til dessert. 18 minutter (til tærtedejen er gylden i kanten eller til marcipanmassen giver efter for et let tryk)
Har du spørgsmål så kontakt Visit OdenseÆblegalette250 gr færdig tærtedej75 gr mandler75 gr smør75 gr lys rørsukker100 gr marcipan2-3 søde æbler2 spsk abrikos/lavendel marmelade1 kvist rosmarin6 friske fignerRosmarin til at pynte medRul tærtedejen ud og skær 6 stykker der er lige store. 250 gr færdig tærtedej
Brombærtærten kan serveres lun eller kold, og bruger du den som dessert kan du servere den med is, creme fraiche eller flødeskum eller måske bare et lille drys flormelis og lidt ekstra brombær
Svinemørbrad i fad med et ekstra lille piftDessert. -)Tærtedej. Nu lister jeg retten som en dessert, men hvis der lige skal slås lidt mave oven på koteletterne i fad, så er æblekagen også rigtig god til aftenkaffen