Jeg vil anbefale, at du puster ekstra luft i souffléen ved at smide ristede hassel-/valnødder, stykker af banan eller en god håndfuld chokoladestykker i
Desserten er reddet med denne glutenfri chokoladekage i topklasse. Den hæver flot op undervejs i bagningen – lidt som en soufflé, men falder sammen igen, når du tager den ud af ovnen til afkøling
Hvis det ikke var fordi vi selvfølgelig havde været ude at spise hele familie til aften, så havde jeg måske lavet den lille lækkerbisken til hende til dessert
Som dessert havde jeg lavet små risalamandesuffléer. Souffléerne var resterne fra den sidste omgang af madlavningskursus, som jeg havde været på om torsdagen
Vi havde på forhånd sagt, at vi gerne ville have ost til dessert, og det skal man huske. Min første gang på Dauphine blev en kold tirsdag i februar med en god ven og en hel ny menu på programmet
Sweet Marsala is used as a dessert wine and also to flavor. Béchamel sauce is the base for such sauces as Mornay sauce, and it's the foundation for many savory soufflés