Pocherede pærer er en frisk dessert, som er god efter en tung hovedret. Faktisk troede jeg ikke, at jeg ville bryde mig om pocheret pære, men det smager fortrinligt sammen lakridspulver og den let syrlige vaniljecreme
Flødeboller – vejen til den perfekte opskrift. lakridspulver. Heldigvis var der stor kompetence at hente, og jeg fik en god opskrift, som jeg egentlig tog udgangspunkt fra, men erstattede glukosesirup med Fiber sirup (rene fibre og færre kalorier), og sukker med Suvida’s sukkererstatning (ingen kalorier)
De kan eksempelvis spises som fredagsslik, eller bruges som farverigt pynt på en dessert. Du kan også tilsætte smag som eksempelvis lakridspulver, vaniljepulver eller mynte, og lave mønstre ved at blande farverne på bagepladen, inden du sætter den i ovnen – dette giver en flot detalje
Det er bestemt en dejlig dessert og jeg synes, at den er bedst ovenpå en lækker let middag. )Jeg har en lækker opskrift herpå, den finder du i mit indlæg her
Her kommer min grundopskrift på de lækre sager, men pas på, du bliver afhængig. Du kan selv tilsætte hakkede nødder, drysse med lakridspulver eller bare nyde dem som de er
lækker lækker kombi og den egner sig virkelig godt som dessert evt. lakridspulver (Jeg brugte 1 spsk. med top af panduros lakridspulver)Skallen fra 1-2 økologisk lime (revet)300 - 400 gr. laves dagen før den skal bruges og stå på køl)Pisk fløde, lakridspulver og skallen fra 1 lime til en luftig skum. 1-2 spsk lakridspulver
I lørdags skulle jeg have tøsemiddag, og da der jo som bekendt har været hedebølge i Københavnsområdet, ville jeg ikke ud i desserter, der bestod af store tunge kager eller noget med meget smør
Det her er en super nem dessert, der bare smager rigtig godt og så er den oven i købet sund. De er også rigtig gode, hvis du har mindre børn (eller hvis du har et lille barn gemt indeni), fordi du kan pynte isene med lige det, du har lyst til, fx frysetørrede bær, andre nødder, kerner, smarties, lakridspulver osv