Krydret med gode gaver fra mand, børn og forældre samt førsteklasses fransk bistro takeaway, så kan jeg vist ikke klage over noget Og jeg skammer mig ikke engang over at sige, at jeg ikke selv bagte den orange-chokoladetrøffelkage, som vi fik til dessert
Kog solbærmed lidt sukker (alt efter hvor sød du ønsker den) køl bær og saft helt. Hæld piskefløden og den kondenseret mælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Nogle var med nektarin, nogle med kiwi og andre med banan, blåbær, solbær, granatæble og æble. Det hele blandes egentlig bare sammen, og fordeles derefter på panden som man jo gør med pandekager
Jeg har aldrig været den store fan af Gammel Dansk, som i bitteren du drikker til morgenfødselsdage og andre begivenheder, men med denne dessert beviste NOMA, at Gammel Dansk kan gøre underværker, hvis den bliver brugt på den rigtige måde
Jeg har skam spist desserter og sukker, men ingen romkugler. Start med at bage kagen ifølge brugsanvisningen (shake and bake er meget smart på den måde) og lad den køle helt af når den kommer ud af ovnen
Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på. Lav en fordybning i dejen med bagsiden af en ske, det er i denne fordybning fyldet senere skal anrettes
Det er med stor glæde jeg deler denne fantastiske nyhed med jer. Ikke fordi jeg synes det er forkert med is baseret på soja eller andet mælkeerstatningsprodukt
Solbær mazarinkage med lakrids og chokolade . ) har budt på solskin og varme, og som altid slutter jeg måneden af her på bloggen med at vise glimt og opskrifter, fra måneden der gik