Mulighederne for at lave din helt egen dessert er som sagt næste uendelige. Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt
Lav den ønskede størrelse marengs på en bageplade med bagepapir. Jeg anbefaler helt bestemt at bruge en køkkenmaskine, ellers kan man komme til at stå længe med en håndpisker, men alt kan lade sig gøre
Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
Herlig smakfull dessertmed sprø marengs og en nydelig, litt syrlig jordbærcoulis. Kjempegodt ble det ♥ Må si meg fornøyd med denne selvkomponerte desserten ♥
Related PostsGlutenfri bondepige med slørGlutenfri ÆblekageGlutenfri nøddekage med blåbærcremeGlutenfri RødbedebrownieGlutenfri rabarberkage medmarengs