En helt enkel dessert som blot består af en marengsbund, flødeskum som pyntes med frisk frugt. Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær
Og som det også kan ses her på bloggen, så er jeg vild med kager ogdessertermedmarengs. Til lejligheden blev de små kager lagt på et fad med en masse blåbær oghindbærog lidt grene af citronmelisse til pynt, og så fint så det ud
Desserterog søde sager er som tidligere nævnt min helt store passion. De kan bruges til at lave lagkage med forskellige slags mousser og frugter, såsom hindbær, jordbær osv
Pavlova er en dessert, som er lavet af marengsog fyldt med flødeskum, friske bær og frugter og måske også hakket chokolade, pistacienødder eller lignende
Grunden til de små mængder og lidt skæve mål er, at denne opskrift er en halvering af min oprindelige chokolademousse opskrift – hvis man skal lave dessert til mange, kan man selvfølgelig bare gange op
Kagen egner sig også rigtig godt til en dessert, til fx. Man kan pynte kagen med det man kan lide, denne pyntede vi medappelsinfileter, kandiserede pistacier, og frysetørret hindbær
Efter specialet har jeg haft lidt mere tid til at hygge mig meddessertkøkkenet, og hvad er bedre end at tage på landet hos forældrene og komplet udnytte alle de skønne bær og frugt de har i haven