Dessertchokoladekage med kakaomælk. Så det er en kage, som samtidig fungerer så fint som dessertkage – hvis der altså er mere tilbage… Det var der i vores tilfælde, for vi supplerede med pandekager over bål senere på aftenen
Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Jeg brugte vores yndlings chokoladekageopskrift til bunden, smurte toppen med neutral flødeost tilsat lidt vanilje og pyntede med jordbær, blåbær og chokolade
Opskriften kommer fra bogen, "den økologiske bager", som Emmerys har udgivet. Så derfor bliver desserten serveret i skikkelse af denne super lækre og delikate chokoladefugdekage
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Skal du have en hyggeaften her i weekenden og mangler du en dessert. Her er mit bud på en fantastisk chokoladekage hvor kalorieindholdet bestemt ikke er i bund, men hvor både næring og lækkerhed er i top
Fordel glasuren på kagen, pynt med frysetørrede hindbær eller hvad du synes, og lad den køle helt af (helst i køleskabet) før den serveres med en god kop kaffe og måske en kugle vanilleis, hvis du bruger den som dessert
Når man har gæster vil man jo altid gerne servere en lækker dessert og når man lige har købt hus har man altid mange gæster Jeg er derfor superglad for mit sukker- og glutenfrie køkken i denne tid
Jeg elsker saltkaramel – i både is, desserter og kager, og selvom det tager lidt tid at lave, er det simpelthen så nemt at lave, hvis du vælger at bruge kondenseret mælk