Den store bagebog 2 fra amo opskrifter

Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

De er at finde under forårskategorien og dermed oplagte at lave lige for tiden - men jeg synes nu, at de smager godt året rundt
Tebirkes m. marcipan

Tebirkes m. marcipan

- og lørdagsfriPeter drog nemlig på job meget tidligt i morges, så bimsen og jeg passer på hinanden idag, og tager os en velfortjent fridag, hvor sofaen og dynen bliver flittigt brugt
Bondebrød fra Mors

Bondebrød fra Mors

) I får derfor opskriften som jeg lavede den, og det blev hulens godt kan jeg fortælle. Opskriften fandt jeg i Amo'sbagebog nr
Lækre grov flute med gods i

Lækre grov flute med gods i

Den søde Irene kommenterede på det at jeg måske ikke skulle have puttet så meget mel i. Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med
Blåbærboller

Blåbærboller

Netop derfor vil jeg klart benytte denne opskrift og fremgangsmåde, hvis jeg en dag skal lave rosin- eller chokoladeboller - og det tror jeg da nok jeg skal at dømme ud framængden af mit mundvand, når bare jeg tænker tanken
Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Pirogger lavet på rugmel med oksekød.

Da jeg denanden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken. Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel
Hjemmelavede kræmmerhuse

Hjemmelavede kræmmerhuse

Da jeg, som den kage og dessertelskende kvinde jeg nu er, ikke bryder mig helt så meget om "bare" at få is, så plagede jeg Peter om, at få lov at lave bare et eller andet som tilbehør til isen
Sprøde Daim cookies.

Sprøde Daim cookies.

Tag så dejen ud på et mel drysset bord og del den i to. Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fraAmos "Denstorebagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 200 g Smør. - 2 tsk Vaniljesukker. Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft. 2. Skær så 24 skiver af hver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag cookies ved 200 grader varmluft i 6-8 min. 200 g. 2 tsk Vaniljesukker
Apple Cheesecake

Apple Cheesecake

Denne cheesecake er også lækker, men kan dog virke ret tung, så nyd et lille stykke til kaffen. Bag bunden ca
Grydebrød og et megakup!

Grydebrød og et megakup!

Og når jeg nu skriver investeret så er det faktisk fuldstændigt ironisk, fordi den var bare åndssvag billig

Lidt mere fødselsdag

Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fraAmos - denstore fødselsdags bagebog
Foccacia med rødbede og gedeost

Foccacia med rødbede og gedeost

Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i denstore bagedyst. "Noget lidt sjovt og anderledes til maden eller madpakken"
En pausefisk på 3 år...

En pausefisk på 3 år...

Så i dag hev jeg det store vidunder/monstrum frem fra skabets dyb og satte den i omdrejninger. Det er godt nok ikke lige fisk det skal handle om lige nu - det kommer senere - men snarere tre års pause fra bageriet, der er omdrejningspunktet for denne blogpost
Top 5 Bagebøger

Top 5 Bagebøger

DenStore Fødselsdags BagebogfraAmo. Denne bog købte jeg får ca. Børnenes Store Kogebog af Katrine Klinken
Grove Pizzaboller

Grove Pizzaboller

Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
Chokoladelagkage med solbær og lakridsflødeskum

Chokoladelagkage med solbær og lakridsflødeskum

Opskriften på chokoladekagen har jeg fraAmosdenstore fødselsdags bagebog. Jeg valgte derfor at lave kagen til hende til hendes fødselsdag, men jeg har fået opskriften væk så denne er lavede ud fra de elementer jeg kan huske skulle være med i kagen

Kattetunger - småkager

Den ene slags var disse kattetunger, de kan godt virke lidt tunge i det, men smager rigtig rigtig godt