- og lørdagsfriPeter drog nemlig på job meget tidligt i morges, så bimsen og jeg passer på hinanden idag, og tager os en velfortjent fridag, hvor sofaen og dynen bliver flittigt brugt
Den søde Irene kommenterede på det at jeg måske ikke skulle have puttet så meget mel i. Jeg vil gerne slå et slag for Amo's bagebøger for jeg synes de er rigtig gode og man får rigtig meget godt brød og kage ud af dem
Da jeg denanden dag var på kursus, havde min sidemand en omgang pirogger med i madpakken. Jeg fandt lidt inspiration i Amos bagebøger, men ville gerne forsøge mig med rugmel
Da jeg, som den kage og dessertelskende kvinde jeg nu er, ikke bryder mig helt så meget om "bare" at få is, så plagede jeg Peter om, at få lov at lave bare et eller andet som tilbehør til isen
Tag så dejen ud på et mel drysset bord og del den i to. Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Denstorebagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. - 100 g Brun farin. - 1 Æg. - 150 g hakket Daim. - 1 tsk Natron. 1. 100 g. 1 Æg. 150 g. 1 tsk Natron
Til fødselsdagen havde Milas også været en tur i køkkenet, det havde resulteret i en portion vrøvlkager fra frøken Jensens kogebog, samt en flagermus - chokoladekage fra Amos - denstore fødselsdags bagebog
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i denstore bagedyst. "Noget lidt sjovt og anderledes til maden eller madpakken"
Så i dag hev jeg det store vidunder/monstrum frem fra skabets dyb og satte den i omdrejninger. Det er godt nok ikke lige fisk det skal handle om lige nu - det kommer senere - men snarere tre års pause fra bageriet, der er omdrejningspunktet for denne blogpost
Det kræver selvsagt en madpakke, og hvor lækker en portion koldskål eller en lækker sandwich med rejer og dildressing end lyder, så er ingen af delene særligt velegnede til at have stående i varmen og til at spise hurtigt og uden at det kræver en pause fra skriverierne
Opskriften på chokoladekagen har jeg fra Amosdenstore fødselsdags bagebog. Da hun gav mig den kom hun med hentydninger om at hvis jeg lavede den ville hun gerne smage den