Den sorte gryde den høje opskrifter

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

Tips til perfekt hjemmelavet pizza.

En ægte lavasten er temmelig pebret, men fordelen ved den, er at den kan tåle utroligt høje varmegrader og den kan holde hele livet
Quinoa Thai Salad

Quinoa Thai Salad

Jeg elsker thai inspireret mad, jeg stor fan, af måden man mixer krydderier og grønsager på, der giver en mere spændende smags oplevelse i ens mund

Havtorn, Nordens citron.

Der vil være en del små sorte kerner og lid skal tilbage. Hæld bærmosen tilbage i gryden,. Der er næsten ikke grænser for hvilke gavnlige effekter, havtorn har på sundheden og immunforsvaret i særdeleshed
Kage med Mirror Glaze

Kage med Mirror Glaze

Valget blev Sune’s model, det var ham der lavede densorte marmorkage, så jeg tænkte. Ta’ gryden af varmen og rør den udblødte husblas og kondenseret mælk ud i sukkermassen
Quinoasalat

Quinoasalat

Så damper quinoaen af, skifter farve og puster sig op til en lettere konsistens og løsnes derefter nemt fra hinanden, når du rører i dem med en gaffel
Fancy Kyllingeburger (lavet på grøntsager)

Fancy Kyllingeburger (lavet på grøntsager)

Som lovet er her opskriften på den meget specielle men helt fantastiske kyllingeburger, som min gruppe og jeg opfandt og lavede til Danpo “Kyllinge-Burger-Battle”

Kylling i karry

Sidst han lavede kylling i karry gav han den dog et rigtig dejligt tvist, da han besluttede sig for at erstatte de almindelige hvide ris med nogle lækre aromatiske sorte fuldkornsris, han fandt i køkkenskuffen
Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft.

Opskrift på hjemmelavet hyldeblomstsaft.

Hyldeblomstsaft må være den ultimative sommerdrik. De sorte bær kræver opkog før spisning. På billedet ser du de typiske hyldeblomster, men de kan vokse til høje træer

Bønner på menuen

fremtiden. en gryde med løg, hvidløg, bouillon og cayennepeber og kog bønnerne helt møre. Den grå masse der blev skåret i tykke skiver, og som kun smagte af hø, hvis man

Pizza på ægte italiensk maner

den ene pizza fordeles pepperoni, sorte oliven og mozarella. Hemmeligheden er at skrue helt op for varmen på ovnen, bruge få, men gode ingredienser og rulle bunden så tyndt ud så muligt, så den får den der lækre, lækre sprøde skorpe