Dog smagen den helt som den originale grønne kage med kakaoglasur. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker
Jeg har lavet en konfektkage, med mazarinkage som “bund” og så er den spækket med alt mulig lækkert og den vil virkelig være perfekt som en god weekend-hygge-kage
Tag en kugle af dengrønne marcipan og rul den i et stykke husholdningsfilm. Og hvis du vil spare ekstra tid, så kan du istedet for mazarinkagebunden bruge færdigkøbte lagkagebunde
Kartoffelmos er i min verden det ultimative "comfort food". Ikke at jeg behøver at være ked af det for at spise de moste kartofler, men det er altså madens svar på et godt kram når man mest behøver det
Alle nedenstående opskrifter er som minimum glutenfrie. Mazarinkage med hindbær og marengs NGF LF. Franskbrød- klassisk (opskriften står nederst på siden) LF
Når kagen er færdigbagt stilles den til afkøling. Vær opmærksom på, at en mazarinkage skal være god og klæg i midten, og dermed ikke skal være helt gennembagt
Da den var afkølet kom jeg et lag smeltet chokolade på den, men det blev ikke særlig pænt, så endte med at vende bunden i vejret og skrive på den istedet