Den du ved nok uden æg opskrifter

Du er godt nok stoppet på din kur, hva?

Du er godt nok stoppet på din kur, hva?

Det har nok også været for at vise dem, at jeg stadigvæk er den festlige, sociale Christina. Jeg har jo proklameret at jeg har haft det helt fint med mine valg, og at jeg har nydt at “forkæle” mig selv – men sandheden er at jeg VIRKELIG har forsøgt at forkæle mig selv, samtidigt med at jeg har haft det dårligt med det
Spiser du nok af det gode fedt?

Spiser du nok af det gode fedt?

Desuden ekstra jomfru olivenolie på mørk flaske, økologisk, uraffineret rapsolie på mørk flaske, mandler, hør- og sesamfrø, solsikke- og græskarkerner, valnødder, paranødder, pekannødder, macademianødder, oliven og avocado

Ser du SKAM? Så læs den her bog!

Om alt det dejlige og svære, når man første gang får dundrende hjertebanken ved synet, lugten og smagen af den elskede

tips til hvordan du finder den rigtige flyverdragt

Nogle dragter har ekstra termo ved numserne, også rigtig godt til de mindste der sidder meget. Kalenderen siger medio oktober, temperaturen er dalet gevaldigt, og selvom vi ikke har puttet børnene i flyverdragter herhjemme endnu så er det nok på høje tid at anskaffe sig en inden de alle er udsolgt

Fire serier du skal binge watche denne weekend

Er du til filmen The Queen med Helen Mirren i hovedrollen som Dronning Elizabeth II, Jernladyen omhandlende Storbritanniens handlekraftige Margaret Thatcher og Kongens store tale, vil elske denne serie, som tager dig med ind bag Buckingham Palaces tykke mure
Den nemme brune SOVS!

Den nemme brune SOVS!

Her får du en meget nem måde at lave sådan en på, og jeg har endda taget billeder (undskyld kvaliteten) hele vejen igennem, så det bliver super nemt at lave sig en lækker og velsmagende sovs
Den perfekte bagte kartoffel

Den perfekte bagte kartoffel

Kender du det der med, at man altid har bagt kartofler ved at skære et ordentligt kryds midt i kartoflen, pakke den ind i sølvpapir og derefter bage den i en lille times tid
Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Den Perfekte Postej (GF, HCLF)

Noget af det bedste ved en vegansk postej er, at du kan smage den til, indenden bliver bagt. Som dunok har regnet ud, så vil denne metode med olien forhindre, at postejen får en hinde udenpå, og du skal derfor ikke bekymre dig om at få pillet noget af, men blot spise løs af den med det samme