Den du ved nok kage med kærnemælk opskrifter

Søndagskagen: “Den du ved nok”

Søndagskagen: “Den du ved nok”

Start med at smelte smørret til kagen, lad det køle lidt af og bland medkærnemælken. Server kagenmed det samme (men den er næsten bedre efter en nat på køl)
SANKT HANS KAGE

SANKT HANS KAGE

Stil smørcremen på køl, indtil den er fast nok til at bygge med. Som sædvanlig bliver mine små projekter altid lidt større, end jeg har regnet med, og dette var ingen undtagelse, men efter en stor omgang bagning og meget rod i køkkenet blev jeg altså færdig med min sankt hans kage, og jeg synes da ikke, at I skal snydes for at se den Jeg har endda lavet en lille opskrift på den, så I selv kan lave den – til næste år måske
Snasket kringle med æble-marcipanremonce, rosiner og valnødder

Snasket kringle med æble-marcipanremonce, rosiner og valnødder

Vi danskere har selvfølgelig alle julespiserne (som du formentligt har frisk i erindring), der hører vintermånederne til, så har vi koldskål til de lange sommeraftener, og derudover har vi jo også et par spiser, der holder hele året - heriblandt den gode gammeldavs kringle
Min mors chokoladekrans

Min mors chokoladekrans

Ikke at jeg på nogen måde vil sammenligne min mors fantastiske chokoladekrans med en dunk klorin, men lige da jeg hev den ud af ovnen, var jeg straks tilbage i køkkenet, hvor vi boede, da jeg var lille
Nutella cupcakes m. nutellafrosting

Nutella cupcakes m. nutellafrosting

Jeg har ændret lidt i mængderne og skiftede den almindelige mælk ud medkærnemælk, netop fordi jeg blev lidt skræmt af sidste opskrift, og fordi jeg generelt synes, at kærnemælk giver en dejlig svampe-effekt til bagværket
Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

I en anden skål blander du frugtfarven og kakaopulveret sammen, så det danner en tynd pasta uden klumper
Hindbærkage

Hindbærkage

hvis du har en sjat vaniljesirup på lager, så kan dumed fordel væde bundene ind i dette mens de køler af for sidste gang - det gjorde jeg, og det smagte himmelsk)Du kan med fordel bruge almindelig glasur til topping, men da jeg havde en frikost i køleskabet, så blev det til en omgang flødeostfrosting
Kanelkage

Kanelkage

Derfor er billedet også uden glasur, men du må gerne forestille dig et ordentlig lag kakaoglasur oven på - det skulle vist ikke være så svært
Koldskål-fromage med jordbær-kompot

Koldskål-fromage med jordbær-kompot

Citronen presses i en skål og saften varmes op i mikrovnen, til den er lun og den udbløde husblas, dumpes deri og smeltes sammen med
Lunefuldt forår og lækre bananmuffins ......

Lunefuldt forår og lækre bananmuffins ......

Og vil derfor gerne lige dele denmed jer. Hak chokoladen rustikt, og vend det i dejen. Bruger du vaniljestang, da mas kornene med lidt sukker, og vend det i sammen med smør og sukker
Red velvet cupcakes

Red velvet cupcakes

Det gøres ved at male en stribe pastafarve på indersiden af sprøjteposen. Lad kagerne køle lidt af i formen inden de sættes til at køle
Velkommen søde rødbedesæson

Velkommen søde rødbedesæson

Og så er det et super smart brød at snyde ungerne med, fordi det godt kan ligne et stykke kagemed de flotte lyserøde farver og den firkantede form
Hvad spiser du til morgenmad?

Hvad spiser du til morgenmad?

nok holde os til havregrynene, yoghurten og rugbrødet, hvis vi vil bevare den. Den overdådige kanelbrødskage
Æblemuffins med kanel

Æblemuffins med kanel

Sprøde på toppen, svampede indeni og dejligt krydrede, ligesom æblemuffins skal være. Dejen skal bare blandes let med en ske – jo mindre du rører, jo luftigere bliver dine muffins
Oscars LEGO-kage

Oscars LEGO-kage

Hæld halvdelen af den varme fløde over chokoladen og rør til chokoladen er smeltet og du har en ensartet masse