Og da det også er sommermåneder, så er det nok ikke på denne årstid du sukker mest efter varm suppe. Den suppe du får opskriften på her er en kartoffel-porre suppe
Imens bunden forbages i ovnen, skal du gå igang med fyldet. Og så bruger jeg altid den samme opskrift på tærtebund, som er lavet med fuldkornsmel og er rimelig fedtfattig
Håber du vil nyde den. Det eneste ikke-veganske i retten er honningen, som nok godt ville kunne erstattes af sirup i dejen og ved at finde en anden opskrift på "skummen" (fx
Lad retten stå et par minutter vedden svage varme. Så er den gal igen. By Madfidusen. Der var ihvertfald ikke sauce nok til en gryderet og karryen ødelagde lissom pointen i en frikassé
Hertil smager chilipastaen så ufattelig godt, at du ikke skal være bleg for at bruge den i alskinds retter – for eksempel som dip til grøntsagsstænger, i en skøn tomatsuppe, stir-fry retter eller på den frække thailandske facon i en vandmelonssuppe
Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Den skal kun lige have en par omgange, for den vil blande sig yderligere når isen tages op og anrettes, og vi vil gerne bevare de fine lag af kakaopulver, så jo mindre du kan køre rundt i den, jo bedre
Bagværk med fuldkorn er altså altid klart den bedste måde at bage brød på. Når du bare pitabrød med fuldkorn, får du altså bare en meget sundere kost, og nemmere ved at få din ration af fiber, som er så vigtig for en god fordøjelse