Retten serveres med friskkogt spaghetti eller anden pasta. Den kan med fordel fryses ned i mindre portioner, og den mister hverken smag eller konsistens af den grund
I denne uge skal jeg have smagt en af de nye glutenfrie pasta/spaghetti varianter fra Urtekram. Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Jeg maserede det simpelthen ind med fingrene for denbedste fordeling. Den mest klassiske anvendelse af spiralizeren er nok at lave squash til Paleo spaghetti
En anden lille sjov anedote er at man i Italien ikke serverer kødsovsenmedspaghetti. Ragu er det italienske navn for "kødsovs" men kan i realiteten ikke forbindes meget til den populære danske kødsovs
Selvom der er mange gode kulhydrater i fuldkornspaghetti, så er det en kaloriesluger uden lige. For nogen vil det sikkert også resultere i et vægttab, for andre vil det sikkert resultere i impulsiv overspisning hen af dagen, men for alle vil det næsten med garanti resultere i at kroppen ikke får den næring som den har brug for
Medtiden kan vi blive immune overfor produkters naturlige smag, og lave indhold af salt, da vi er vant til den saltede smag det får under vores tilberedning