Den bedste spaghetti med kødsovs opskrifter

Verdens bedste kødsovs

Verdens bedste kødsovs

Retten serveres med friskkogt spaghetti eller anden pasta. Den kan med fordel fryses ned i mindre portioner, og den mister hverken smag eller konsistens af den grund
Spaghetti med kødsauce

Spaghetti med kødsauce

En sikker vinder er dog stadig pasta i alle afskygninger, men denbedste og mest populære udgave er stadig spaghettimed kødsauce
Madplan uge 4 af low fodmap diæten

Madplan uge 4 af low fodmap diæten

I denne uge skal jeg have smagt en af de nye glutenfrie pasta/spaghetti varianter fra Urtekram. Der er også en pasta Penne udgave, som er lavet af økologisk majsmel, rismel, boghvedemel og quinoamel – den har jeg ikke smagt endnu, men det glæder jeg mig også til at smage
Hjemmelavet Mayonnaise

Hjemmelavet Mayonnaise

Verdensbedste mælkefri lasagne. En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt
Ovnbagte krydrede Spiraler

Ovnbagte krydrede Spiraler

Jeg maserede det simpelthen ind med fingrene for denbedste fordeling. Den mest klassiske anvendelse af spiralizeren er nok at lave squash til Paleo spaghetti
Glutenfrit fladbrød

Glutenfrit fladbrød

Verdensbedste mælkefri lasagne. En salat er altid nem og lækker, så jeg valgte at lave den så sprød og frisk som muligt
Pasta med kyllingeragú

Pasta med kyllingeragú

 En anden lille sjov anedote er at man i Italien ikke serverer kødsovsenmedspaghetti. Ragu er det italienske navn for "kødsovs" men kan i realiteten ikke forbindes meget til den populære danske kødsovs

Få din kur på ret køl!

Selvom der er mange gode kulhydrater i fuldkornspaghetti, så er det en kaloriesluger uden lige. For nogen vil det sikkert også resultere i et vægttab, for andre vil det sikkert resultere i impulsiv overspisning hen af dagen, men for alle vil det næsten med garanti resultere i at kroppen ikke får den næring som den har brug for

Nye kostråd: Spar på saltet !

Medtiden kan vi blive immune overfor produkters naturlige smag, og lave indhold af salt, da vi er vant til den saltede smag det får under vores tilberedning