En udsendelse,- altså ét program, som varer en time på skærmen, – af den store bagedyst bliver optaget over to dage, derfor var denne aften også ekstra særlig, fordi jeg faktisk lige havde gennemlevet første dag i finaleprogrammet
Vundet bagedysten og skabt sig en karriere på baggrund af den dør, der åbnede sig. Men det jeg vil frem til er, at jeg havde ingen, og her mener jeg virkelig INGEN, idé om den fremtid, der lå og ventede på mig
Den idé er jo simpelthen for god til at lade gå ubemærket hen. Opskriften på flødebollemasse er i øvrigt fra Odense Marcipan, så det hele passer jo sammen
Mit brød blev virkelig vellykket, og det er sjældent, jeg har lavet noget, der har været så let. Epiformen - som dog gerne må være lidt mere fremtrædende, men det kommer næste gang
- dog uden kornakse Så du kan være ganske rolig. Selvom selve formen på brødet er nappet fra Nanas fine Epi brød, så er det ikke den opskrift jeg har brugt til dette brød, men derimod min helt egen og lidt grove version, af et lækkert og luftigt hvedebrød
- en sød og lækker eftermiddags-godteFor efter at have set hvert eneste program af "Den store bagedyst", ja så bliver jeg altså ekstremt inspireret hver evig eneste gang
Det er egentlig lidt sjovt, at jeg i ugens løb lavede denne kage for efterfølgende at se Louise fra Bagedysten også lave en kage bestående af pandekagelag
Jeg følger med stor fornøjelse med i programmet "Den store bagedyst", som i øjeblikket kører på DR1, hvor deltagerne dyster i forskellige bagedicipliner. Opskriften fandt jeg på DR1s website og jeg har selv testet den. 2) Bland mel, salt, natron, vaniljesukker, kanel og bagepulver i en anden skål. 2) Bland mel, salt, natron, vaniljesukker, kanel og bagepulver i en anden skål
Resterne spiste vi aften til Den store bagedyst. Den første serverede jeg for forældrerådet i Josefines klasse, da det var mig der skulle lægge hus til
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er på udenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Den store bagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften
Oplæs gæret i vandet sammen med en lille smule sukker (det var et tip jeg så i den store bagedyst. "Noget lidt sjovt og anderledes til maden eller madpakken"